AYDIN / SULTANHİSAR - Atça Şehit Mutlu Uçar Anadolu Lisesi

Haz

Millî Eğitim Bakanlığınca yayımlanan kılavuzda, resmî ve özel ortaokullar, imam hatip ortaokulları veya özel eğitim ortaokullarının 5, 6, 7 ve 8'inci sınıfları ile ortaöğretim kurumlarının hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11'inci sınıflarında eğitim gören öğrencilere yönelik yapılacak olan bursluluk sınavı ile ilgili usul ve esaslara yer verildi.   3 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek sınavın başvuruları, 29 Mayıs-16 Haziran tarihleri arasında alınacak.

Mrt

OKULUMUZA AİT 07/11/2022-22/02/2023 TARİH ARASI OKUL-AİLE BİRLİĞİ GELİR-GİDER BİLANÇOSU

Değerli velilerimiz,sevgili öğrenciler;

1. Milli Eğitim Bakanlığının aldığı karar gereğince, 2. dönem yazılı sınavları ile ilgili olarak öğrencilerimize bir tercih hakkı sunulmuştur. Buna göre isteyen öğrenciler ikinci dönem sınavlarına girecekler ve böylelikle 2.  döneme ait 1 sınav ve  2 performans notu ve varsa proje değerlendirme notunu da alarak iki dönem ortalamasına göre karne notuna sahip olacaklardır.
  2. Sınava girmek istemeyen öğrencilerimiz ise , 17-20 MAYIS  tarihleri arasında okul idaresine dilekçe verilmesi koşuluyla , 1. Dönem aldıkları notlarıyla seneyi tamamlayacaklardır.
  3. Dilekçelerde mutlaka ıslak imza bulunması gerekmektedir.
  4. Pandemi koşulları nedeniyle okul web sayfamızda örneği bulunan dilekçe örneğini mavi tükenmez kalemle çizgisiz dosya kağıdına yazıp fotoğrafını çekerek sınıf rehber öğretmenlerine e posta aracılığıyla gönderebilirsiniz.
  5. Dilekçelerin idareye teslimi sınıf rehber öğretmenleri tarafından yapılacaktır.
  6. Not:Öğrencilerimiz istedikleri dersten sınava girip, istedikleri dersten 1. dönem notunu kullanma gibi bir hakka sahip OLMAYIP ya tüm derslerden sınava girecekler ya da 1. Döneme ait notlarını kullanacaklardır.
  7. ***2. dönem sınavlarına giren öğrencinin, notundan memnun olmaması halinde 1. Dönem notunu kullanma gibi bir  hakkı bulunmamaktadır.

NOT : Sınava girmek isteyen öğrencilerin herhangi bi dilekçe vermelerine gerek yoktur.Dilekçe vermeyen tüm öğrencilerin sınava girmesi mecburidir.  Dilekçe örneği için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız ...