AYDIN / SULTANHİSAR - Atça Şehit Mutlu Uçar Anadolu Lisesi

Ara

Öğretmenler Günü'nün Türkiye'de 24 Kasım'da kutlanmasının  çok özel bir sebebi var. 24 Kasım 1928, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği'ni kabul ettiği gündür. Atatürk'ün doğumunun 100. yılı olan 1981'den itibaren her 24 KasımÖğretmenler Günü olarak kutlanıyor. Bizde bu anlamlı günü kutlamanın sevincini bir kez daha yaşadık. Kutlamamızda emeği geçen başta Okul Aile birliği Başkan ve Üyelerimize, daha sonra varlık sebebimiz olan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri , okulumuzda bakıma ihtiyacı olan akıllı tahtaların tadilat ve tamiratlarını yapmışlardır. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç GÜNER'in okulumuzu ziyareti.

Ara

Tarih dersi branş öğretmeni Aysan ERZURUM, Kimya dersi branş öğretmeni Zeynep YARDIM  ve idareci olarak  Müdür yardımcımız Şule KÖROĞLU ile   ''öğrencilerimizin kariyer ile ilgili seçim yaparken mesleklerle ilgili bilgileri öğrenmesine yardımcı olmak için'' 1 (Bir) idareci 2 (iki) öğretmen 42 (Kırk iki) öğrenci ile  İzmir ili Bornova ilçesinde bulunan  ''Ege Üniversitesi'' ne gezi düzenlenlenmiştir.

Ara

Okulumuzda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam ve Yerli Malı Haftası  kapsamında düzenlemiş olduğumuz etkinlikler.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yıldönümü münasebetiyle İlçemizde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı; Kaymakamımız Sn. Bahadır GÜNEŞ, Belediye Başkanı Sn. Osman YILDIRIMKAYA,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Erdinç GÜNER, İlçe Protokolü, öğretmen ve öğrencilerimiz ve halkımızın katılımıyla,  Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına saat 09.00'da Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulması ile başlamış ve müteakiben saat  09.05'te iki dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile Cumhuriyet Meydanındaki Anma Programı tamamlanmıştır.

Daha sonra programa Atça Kültür Merkezi Muhsin AKSAY Konferans Salonunda  okulumuz Atça Şehit mutlu Uçar Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programa geçilmiş ; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, şiirlerin okunması, Atatürk ile ilgili video slayt sunumları, Oratoryo, Atatürk'le ilgili anıların  sahnelenmesi ve İlçemiz Okulları arasında "Atatürk" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerinin verilmesi ile program sona erdi.

Okulumuz koordinesinde gerçekleştirilen ilçe 10 Kasım Atatürk'ü  Anma  programı, teşrif edenler tarafından büyük beğeni ile izlendi.  Programın hazırlanışında emeği geçen başta edebiyat öğretmenlerimiz olmak üzere tüm arkadaşlarımıza, öğrencilerimize, velilerimize Bizleri yalnız bırakmayın protokol üyerlerine  ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

13 Ekim Afet Risklerinin Azaltılması Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerine ve velilerine Afet Farkındalık eğitimi videosu seyrettirilerek tatbikat yapıldı. ''Daha Bilinçli Toplum Daha Az Risk'' emeği geçen arkadaşlarımza teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda eğitim öğretim başlamadan yaptığımız hazırlıklarımız ve yapmaya devam ettiğimiz çalışmalarımızla tüm paydaşlarımızın daha kaliteli ve hijyenik ortamda eğitim öğretime devam etmleri için gayretlerimiz son hızıyla devam ediyor.

Eyl

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyfullah OKUMUŞ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet ATAY ve Sultanhisar İlçe Milli Eğitim MüdürümüzSayın  Erdinç GÜNER okulumuzu ziyarette bulundular. Okulumuz ile ilgili bilgiler alarak,  Okul Müdürümüz Kürşat ÖZTÜRK ,  Müdür Yardımcımız Şule KÖROĞLU , değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile bir araya gelerek iyi dilek ve temennilerde bulundular. Okulumuza yapmış oldukları ziyaret için kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü, Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz konferans salonunda düzenlenen programımızdan kareler.

Eyl

Okulumuzun dış cephe duvarını önce sağlamlaştırdık daha sonra estetik güzellik katarak yeni eğitim öğretim yılına hazırladık.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Hazırlıklarımız.

Yeni Eğitim Öğretim Yılına başlamadan önce, öğrencilerimizin daha temiz ve düzenli bir ortamda eğitim görebilmesi için, okulumuz bahçesi ve binasında gerekli bakım, onarım , tadilat , tamirat ve temizlik işleri yapılmıştır.

Eyl

Atça Şehit Mutlu Uçar Anadolu Lisesi ailesi olarak yeni eğitim öğretim yılının başlamış olmasının mutluluğuyla birlikte , bize uzun gelen bir sürenin ardından öğrencilerimizle tekrar kucaklaşabilmenin sevincini yaşıyoruz. Okulumuzla tanışan öğrencilerimiz ve geçen yıllardan devam eden öğrencilerimize Atça Şehit Mutlu Uçar Anadolu Lisesi ailesi olarak başarılar diliyoruz. Yeni Eğitim Öğretim yılının tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

2021-2022 Karne Töreni

Haz

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ilçemiz de düzenlenen Spor etkinliklerinde Okulumuz öğrencileri üstün bir başarı göstererek voleybol, basketbol, bocce, 100 metre kızlarda ve erkeklerde ilçe birincisi, Sokak basketbolu ve, futsalda ilçe üçüncüsü olmuşlardır öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Ali Oğuz Takurçal'ı tebrik eder  başarılarının devamını dileriz.